Infractiuni descoperite

08
feb
eye

Cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.


Ofițerii de investigații a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, au efectuat percheziție autorizată în locuința unui bărbat de 27 de ani, din sectorul Râșcani a capitalei, unde au fost depistate și ridicate 3 pachetele de tip zip-lock cu masă vegetală de culoare verzuie cu miros specific, 1 pachetel de tip zip-lock cu masa vegetala gălbuie, o bucată de hârtie împăturită în care se afla masă vegetală gălbuie, obiect artizanal cu depuneri de substață solidă de culoare brun închis pe pereții acesteia, 1 pachetel de tip zip-lock cu pastile fărîmițate  și mijloace bănești în sumă de 300 lei obținute în urma comercializării drogurilor.  Polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului timp de 2 luni, fiind efectuate și 2 achiziții de control.

Actualmente forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. În cazul în care bărbatul comercializa pachețelele cu substanța fărămițată cu miros specific, ar mai fi obținut un profit în sumă de 10000 lei.

Anterior bărbatul a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare. Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare. Conform legislației în vigoare bănuitul riscă închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

Totodată de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii și  de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor.

 


Cercetați penal pentru jaf și tâlhărie

Cercetat penal pentru jaf stradal


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""