19
sep
eye

Cercetat penal pentru escrocherii în proporţii deosebit de mari


Directorul unei firme private de construcţie din capitală, în vârstă de 31 ani, a fost reţinut de către ofiţerii de investigare a fraudelor economice din cadrul IP Ciocana al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, bănuit de escrocherie în proporţii deosebit de mari.

Poliţia a fost sesizată de câţiva agenţi economici care au declarat că bărbatul ar fi însuşit materiale de construcţie prin înşelăciune şi abuz de încredere, fără să achite până în prezent bani în sumă de aproximativ 300 000 lei. Astfel în cadrul acţiunilor de urmărire penală şi percheziţiilor autorizate efectuate la domiciliu, bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore.

Actualemente sunt adunate probe suficiente în vederea stabilirii circumstanţelor precum şi altor agenţi economici care ar fi fost prejudiciaţi material. Cazul este investigat de către Inspectoratul de Poliţie Ciocana iar bărbatul riscă să închisoare pe un termen de la 8 până la 15 ani.

Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău atenţioenază toţi agenţii economici de a respecta cu stricteţe prevederile legislaţiei în vigoare.


Colecta metal în lipsa actelor obligatorii

Un biciclist a decedat după ce a fost tamponat de un angajat al poliţiei


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""