Infractiuni descoperite

11
oct
eye

Cercetat penal pentru furt


Un bărbat în vârstă de 35 ani, domiciliat în Capitală, anterior judecat pentru  jafuri stradale, furturi și circulația ilegală a drogurilor, a fost încătuşat de către poliţiştii sectorului Botanica ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, după ce proprietarul automobilului ,,Dacia Logan” a solicitat ajutorul polițiștilor.

Potrivit informațiilor constatate la fața locului de grupa operativă a Inspectoratului Botanica, individul prin acces liber a pătruns în automobil de unde a încercat în mod deschis să sustragă telefon mobil și o tabletă de model ,,Samsung” dar a fost reținut în flagrant delict de proprietarul automobilului. Ulterior el a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea circumstanțelor. În cadrul audierilor el și-a recunoscut vinovăția.

Actualmente individul este cercetat penal pentru tentativă de jaf, fiind reținut pe un termen de 72 ore în izolatorul Direcției de Poliție mun.Chișinău. Conform legislației penale în vigoare suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 ani la 7 ani de închisoare.

 

 

 


Reținut în flagrant delict de către un angajat al Batalionului de patrulare și reacționare operativă

Dacă o recunoști anunță poliția!


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""