Infractiuni descoperite

08
noi
eye

Cercetat penal pentru furtul unui telefon


Ofițerii de investigații ai Secției pentru combaterea infracțiunilor în locurile publice și transport urban din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut în flagrant delict un bărbat, fiind bănuit de furtul unui telefon mobil, în timp ce se deplasa cu troleibuzul de pe ruta 22. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 34 ani, locuitor a comunei Stăuceni, anterior reținut și documentat pentru acțiuni analogice.

Conform informaţiilor preliminare bănuitul a sustras din buzunarul victimei de 29 de ani, telefonul mobil de model de model ,, Samsung J7”, astfel cauzându-i victimei un prejudiciu în sumă de 6 000 lei. În cadrul audierilor suspectul și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că a săvârșit infracțiunea din lipsă mijloacelor financiare.

Actualmente el fiind reținut pe un termen de 72 ore în Izolatorul de detenție provizorie a Direcției de Poliție mun. Chișinău, fiind cercetat penal pentru pungăşie, care conform legislației prevede pedeapsă cu închisoare de până la 4 ani. Poliția Capitalei continuă activităţi de prevenire a fenomenului dat, iar cetăţenii sunt atenţionaţi să-şi asigure corespunzător a bunurilor personale.


Recidivist reținut de Poliția Capitalei pentru furtul unui automobil

Minor bănuit de comiterea a doua jafuri reținut de Poliția Capitalei


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""