Infractiuni descoperite

16
oct
eye

Cercetat penal pentru jaf


Recent ofițerii de investigații ai Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sectorul Râșcani au reținut un minor de 17 ani, locuitor a or. Cricova, fiind suspectat de comiterea unui jaf. Polițiștii au fost alertați de victimă la data de 09 octombrie, comunicând că la intrarea în Oficiul Poștal din or. Cricova, în mod deschis a fost deposedată de geanta în care se aflau bani, carduri bancare și actele personale.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupul operativ a sectorului Râșcani, în stabilirea circumstanțelor. Astfel polițiștii stabilind că victimei în vârstă de 70 ani i-a fost cauzat un prejudiciu în sumă de 75 000 lei. În urma acțiunilor speciale de investigații și urmărire penală suspectul a fost identificat și reținut de forțele de ordine. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția comunicând că a comis infracțiunea din lipsă de bani. Suspectul anterior a fost judecat pentru furt. Actualmente el este cercetat penal pentru jaf, care conform legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Totodată, de ofițerii de investigație a sectorului Râșcani, sunt demarate activități de investigaţii în acest sens, privind complicitatea acestuia în alte cazuri analogice săvârşite pe teritoriul capitalei.


Riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf

Speluncă de droguri deconspirată de polițiști într-un apartament din sectorul Botanica


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""