Infractiuni descoperite

11
feb
eye

Cercetat penal pentru jaf stradal


Ofițerii de investigații a sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de poliţie a mun. Chişinău, în urma acțiunilor speciale de investigații au reținut un tânăr de 17 ani, originar din r-nul Ștefan Vodă, pentru că ar fi jefuit o doamnă în vârstă de 34 de ani.

Cazul a avut loc în seara de 12 decembrie pe str. Alexandru cel Bun, când individul s-a apropiat şi i-a smuls victimei  din mână telefonul de model ,, Xiaomi” cu husa în care se aflau card bancar și bani, astefel cauzându-i un prejudiciu în sumă de 2900 lei.

În acest context forţele de ordine au iniţiat un şir de acţiuni speciale de investigaţii cu privire la reţinerea individului. Astfel, suspectul a fost localizat şi reţinut de poliţişti, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.
În cadrul acţiunilor de urmărire penală acesta şi-a recunoscut vinovăţia, declarând polițiștilor că a sustras telefonul pentru al face cadou. Actualmente acesta este cercetat penal în stare de libertate  pentru infracţiune de jaf, care conform legislaţiei penale prevede o pedeapsă cu închisoare pe un  termen de la 5 până la 7 ani.


Cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Riscă până la 3 ani de închisoare pentru amenințări și comportament agresiv


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""