Infractiuni descoperite

25
sep
eye

Cercetat penal pentru jaf


Recent ofițerii de investigații a sectorului Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un tânăr în vârstă de 18 ani originar din r-nul. Cantemir, fiind suspectat de comiterea unui jaf.

Polițiștii sectorului Botanica au fost alertați de către victimă la data de 21 august, comunicând că în timp ce se deplasa la domiciliu a fost atacat și în mod deschis și deposedat de telefonul mobil. Astfel  victimei în vârstă de 27 ani i-a fost cauzat un prejudiciu în sumă de 3 700 lei.

În urma acțiunilor speciale de investigații și urmărire penală suspectul a fost identificat și reținut. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția comunicând că a comis infracțiunea din lipsă de bani, iar telefonul mobil l-a vândut unei persoane necunoscute. Individul anterior a fost judecat pentru infracțiuni similare. Acesta a fost reținut pentru un termen de 30 de zile și este cercetat penal pentru jaf care conform legislaţiei penale în vigoare se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Totodată, de ofițerii de investigație a sectorului Buiucani, sunt demarate activități de investigaţii în acest sens, privind complicitatea acestuia în alte cazuri analogice săvârşite pe teritoriul capitalei și identificarea persoanelor.


Minor cercetat penal pentru răpirea unui automobil

Bunicii Grijulii continuă desfăşurarea activităţilor de prevenire a accidentelor rutiere


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""