Infractiuni descoperite

06
aug
eye

Cercetat penal pentru răpirea a opt automobile pe parcursul anului


În urma măsurilor speciale de investigații și urmărire penală a fost localizat şi reţinut un minor cu vârsta de 17 ani, domiciliat în mun. Chişinău, de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău.

Acesta este suspectat ca ar fi  răpit doua automobile, pe parcursul lunii iulie. Primul caz a avut loc în noaptea de 11 iulie, când ar fi răpit un automobil de model ,,Dacia Logan” parcat pe str. Ion Creangă din sectorul Buiucani. Al doilea caz a fost înregistrat pe 21 iulie, când ar fi răpit  un automobil de model ,,Honda’’ parcat  pe str. Suceviţa, care ulterior a fost depistat pe str. O. Ghibu. Conform informaţiilor constatate de poliţişti, minorul ar fi răpit automobilele, prin metoda forţării lacătului .

În acest context a fost inițiată cauză penală pentru răpirea mijloacelor de transport, care se pedepseşte cu amendă sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

Întrucât bănuitul nu a atins vârsta majoratului, acesta este cercetat penal în stare de libertate. Este de menţionat că anterior a fost reţinut şi documentat de Poliţia Capitalei pentru alte 6 infracţiuni similare săvârşite pe teritoriul capitalei.


Operaţiunea “MAC 2018” în plină desfăşurare, Poliţia Capitalei a depistat 300 plante de cânepă

Speluncă de droguri deconspirată de către Poliţia Capitalei


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""