Infractiuni descoperite

13
sep
eye

Cercetat penal pentru răpirea unei motorete


Bărbat în vârstă de 30  de ani originar din capitală este cercetat penal, după ce a fost reţinut de ofițerii de investigație a sectorului Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind bănuit de furtul unei motorete de model ,,Honda” în valoare de 11 000 lei. Conform informaţiilor acumulate în cadrul investigaţiilor, poliţiştii au constatat că acesta a sustras motoreta din parcarea de pe  str. Ginta Latină, pe data de 02 iulie, deplasându-se într-o direcţie necunoscută.

Astfel, în rezultatul măsurilor speciale de investigații întreprinse de polițiștii sectorului Ciocana, făptaşul a fost identificat şi reţinut, motoreta fiind depistată la domiciliul acestuia. Bărbatul s-a dovedit a fi anterior judecat pentru comiterea infracțiunii de furt și conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru furt , suspectul este cercetat în stare de libertate. Totodată, de ofițerii de investigație a sectorului Ciocana, sunt demarate activități de investigaţii în acest sens, privind complicitatea lui în alte cazuri analogice săvârşite pe teritoriul capitalei. Conform legislaţiei în vigoare suspectul riscă amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Poliţiştii au verificat autobuzele ce transportă elevi la instituţiile de învăţământ

Tânăr reţinut şi cercetat penal de poliţiştii sectorului Centru pentru furt în proporţii


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""