Infractiuni descoperite

28
noi
eye

Cercetat penal pentru un șir de furturi din locuință


Ofiţerii de investigaţii a sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, au identificat şi reţinut un individ, în vârstă de 47 ani, originar din raionul Şoldăneşti, fiind bănuit de furt din locuinţă. Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Râşcani,  a fost alertat data de 16 noiembrie, de proprietara unui apartament în vârstă de 36 ani, comunicând că din locuinţă au fost sustrase bunuri materiale.La faţa locului imediat sa deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentru stabilirea circumstanţelor. Astfel, forţele de ordine au constatat că individul a pătruns în locuinţă prin deteriorarea geamului din termopan.

Ulterior în urma acţiunilor speciale de investigaţii, bănuitul a fost reţinut de poliţişti cu suportul angajaţilor BPDS “Fulger” şi escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul investigaţiilor demarate, forţele de ordine au constat că acesta se afla în urmărire penală pentru comiterea mai multor furturi. La moment forţele de ordine au acumulat probe concludente cei demonstrează complicitatea încă în trei cazuri de furt, comise pe teritoriul sectorului Râşcani. În cadrul audierilor individul şi-a recunoscut vinovăţia.  Individul nu este la prima abatere anterior fiin judecat pentru comiterea infracţiunilor similare. Prejudiciu cauzat părţilor vătămate constituie 11 000 lei.

În acest context bărbatul este cercetat penal pentru furt, fiind plasat în arrest preventiv pentru 30 de zile,  conform legislaţiei în vigoare el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Angajatul unui autoservice cercetat penal pentru răpirea unui automobil

Reținut de Poliția Capitalei, pentru tâlhării


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""