Infractiuni descoperite

26
feb
eye

Cercetat penal pentu păstrare și consum de droguri


În cadrul măsurilor speciale de investigație demarate de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost reținut și documentat un bărbat, suspectat pentru păstrare și consum de droguri.

Astfel, pe o stradă din sec. Râșcani, polițiștii au observat bărbatul, care avea un comportament neadecvat, iar la vederea forțelor de ordine a aruncat la sol un plic din hârtie, în care se afla masă vegetală uscată cu miros specific. La fața locului fiind solicitată grupa operativă a inspectoratului pentru documentare. Bărbatul a fost escortat la inspectorat pentru audieri. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 32 ani, locuitor a capitalei, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția. Plicul cu masa vegetală a fost ridicat, sigilat conform procedurii și expediat CTC-EJ al IGP, pentru efectuarea expertizei.

Conform legislaţiei penale în vigoare  suspecţii reţinuţi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 10 000 lei la 20 000 lei  sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 100 de ore.

Este de menţionat că, Poliţia Capitalei a dispus intensificarea patrulărilor străzilor în vederea prevenirii şi combaterii criminalităţii stradale.


A urcat în stare de ebrietate la volan și a comis un accident rutier

Minor suspectat că a comis 16 răpiri de automobile pe teritoriul capitalei


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""