Infractiuni descoperite

16
sep
eye

Cercetată penal pentru comercializarea drogurilor


La data de 13 septembrie curent, ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au intrat în posesia unei informații operative cu privire la punerea în circulație a drogurilor.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație, polițiștii au reținut o femeie în vârstă de 45 de ani, originară dintr-o localitate din r. Șoldănești, care intenționa să comercializeze pe teritoriul capitalei capsule de mac. Asupra ei au fost depistate 480 capsule de mac, acestea fiind ridicate, sigilate și îndreptate la Centrul-tehnico criminalistic și expertize judiciare al IGP, pentru a fi supuse expertizării.

Femeia a fost escortată la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale femeia a recunoscut că capsulele de mac îi aparțin și urma să le comercializeze în capitală.  În cazul în care suspecta reușea să comercializeze capsulele de mac era să obțină un profit în sumă de 6 000 lei.

Actualmente femeia este cercetată pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 1 la 6 ani.

Totodată de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii și  de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor.


Polițiștii sectorului Buiucani au efectuat verificări la magazine alimentare şi stații peco

Companiile de taxi supuse verificărilor de către polițiști


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""