Social utile

24
apr
eye

Cercetați penal în stare de arest pentru răpire și șantaj


Doi tineri, cu  vârstele de 23 ani și 24 de ani, originari din raioanele Soroca și Glodeni, au fost reţinuţi pe urme fierbinţi de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău dupa ce pe data de 19 aprilie curent ar fi răpit și șantajat un bărbat de 31 ani, în timp ce acesta se deplasa spre domiciliu.

În cadrul acțiunilor de investigații și de urmărire penală forțele de ordine au stabilit că victima în timp ce se întorcea de la serviciu, pe str. Calea Moșilor a fost stopat de 2 indivizi, urcat cu forța într-un automobil și dus într-o pădure din sectorul Ciocana unde a fost agresat fizic fiindu-i aplicate mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, apoi amenințat cu o armă de model necunoscut,  suspecții solicitând banii pretinși pentru o datorie.

În acest context au fost iniţiate două cauze penale în baza art. 164 alin (2) și art. 189 alin(2), Cod Penal al RM. Conform legislaţiei în vigoare persoanele culpabile de „Răpirea unei persoane” și ,,Șantaj ,, riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 10 de ani. Indivizii sunt plasați în arest preventiv  pentru 30 de zile.

 


Cercetat penal pentru furt , riscă până la 4 ani de închisoare

Speluncă pentru consum de droguri, deconspirată de poliţiştii sectorului Ciocana


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""