Infractiuni descoperite

19
sep
eye

Cercetați penal pentru furt


Un adolescent în vârstă de 19 ani și trei minori cu vârstele cuprinse între 13 ani și respectiv 16 ani, toți locuitori ai capitalei, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectați în cel puțin trei cazuri de furt.

Pe parcursul lunilor august-septembrie, aceștia au comis cel puțin trei furturi de bani de la aparatele sportive de tip ” BOXER ” amplasate pe str. Alba Iulia și Calea Ieșilor. Indivizii deteriorau aparatele sportive de unde sustrăgeau mijloacele financiare. Acțiunile lor au fost surprinse de camerele de supraveghere. Prejudicial cauzat de către făptași constituie circa 7 000 lei.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiști făptașii au fost identificați și reținuți, fiind escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția.

Tinerii sunt cercetați penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

 


Căutat pentru jaf , dacă îl recunoști anunță Poliția!

Un tânăr din raionul Drochia riscă până la 4 ani de închisoare pentru furt


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""