Infractiuni descoperite

12
aug
eye

Cercetați penal pentru furt din locuință


Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sect. Râșcani  din cadrul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, au reținut doua persoane cu vârstele de  24 ani și respectiv 27 de ani, originari din raioanele Florești și Strășeni, pentru comiterea unui furt din locuință.

Conform informațiilor acumulate de polițiști în cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală, au stabilit că bănuiții au pătruns înt-o casă amplasată pe str. Pietrăriei din sect. Râșcani , pe data de 4 august, de unde au sustras mai multe bunuri materiale, cauzând un prejudiciu proprietarilor, în sumă de 14 150 lei.

La moment polițiștii au acumulat probe concludente ce le demonstrează vinovăția indivizilor. În acadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vinovăția comunicând că au pătruns în casă prin deteriorarea lacătului, după ce s-au asigurat că proprietarii nu erau acasă, iar o parte din  bunurile materiale sustrase au fost vândute la prețuri simbolice. Este de menționat că indivizii anterior au mai fost judecați pentru infracțiuni analogice.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști o parte din bunuri au fost depistate și urmează să fie returnate proprietarilor.

Făptașii sunt sunt cercetați penal în stare de libertate pentru ,,furt”, infracțiune care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Totodată polițiștii întreprind măsuri speciale suplimentare în vederea complicității acestora și alte cazuri similare comise pe teritoriul capitalei.

 


A răpit un automobil după care l-a accidentat, făptașul riscă până la 3 de închisoare

Hoți reținuți în flagrant de către polițiști


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""