Infractiuni descoperite

29
mai
eye

Cercetaţi penal pentru furt


Angajaţii Secţiei investigaţii infracţiuni a IP Rîşcani a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, în urma măsurilor speciale de investigaţii efectuate, au reţinut  pe data de 15 mai, un individ bănuit că ar fi sustras o bicicletă dintr-o curte de pe str.Alexandru cel Bun din capitală.

Suspectul s-a dovedit a fi în vârstă de 57 de ani, originar din raionul Şoldăneşti. Acesta a declarat poliţiştilor că ar fi profitat de neatenţia proprietarului, şi ar fi sustras bicicleta după care ar fi vândut-o cu preţul de 300 de lei.

Un alt indivit în vârstă de 23 de ani, originar din Rezina, a fost reţinut pe data de 24 mai de către poliţiştii sectorului Râşcani, fiind suspectat de furt dintr-un apartament situat pe str. Albişoara. Acesta ar fi sustras  un telefon mobil, un laptop şi bani .

Este de menţionat faptul ca ambii suspecţi sânt consumatori de droguri, şi au fost judecaţi anterior pentru furturi şi jafuri.

Actualmente aceştia sunt cercetaţi penal pentru furt , infracţiune pentru care legislaţia penală în vigoare prevede pedeapsa cu amendă în mărime de până la 32 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.


În căutare pentru furt!

Poliţia a înmânat o diplomă de merit pentru reţinerea unui infractor


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""