Infractiuni descoperite

09
iul
eye

Cercetați penal pentru furturi din automobile și răpirea unei motorete


În urma desfășurării măsurilor de profilaxie  de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sect. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pe timp de noapte, în flagrant delict au fost reținuți doi tineri care încercau să răpească motoretă de model Viper, ce era parcată în fața blocului de locuit de pe str. Albișoara.

Indivizii au fost ecortați la inspectorat pentru audieri, aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele de 16 ani și respectiv 19 ani, anterior judecați pentru infracțiuni similare. În cadrul acțiunilor procesual penale tinerii și-au recunoscut vinovăția comunicând forțelor de ordine că au încercat să sustragă motoreta cu scopul de a se plimba prin capitală. Totodată aceștia au recunoscut că au mai comis patru furturi din automobile pe parcursul lunii iunie,pe teritoriul sect. Râșcani, de unde au sustras bunuri materiale.

Tinerii sunt cercetați penal pentru furt, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de  în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Recidivist reținut pentru jaf stradal

Reținut de polițiștii sectorului Centru, pentru circulația ilegală a drogurilor


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""