Infractiuni descoperite

03
apr
eye

Cercetaţi penal pentru furturi din automobile


Recent, ofițerii de investigații a Inspectoratului sectorului Râșcani din cadru Direcției de poliție a mun. Chișinău, în urma acțiunilor de investigații întreprinse au reținut doi tineri cu vârstele de 18 ani și respectiv 19 ani originari din raionul Strășeni, bănuiți de comiterea furturilor din unitățile de transport. Tinerii au fost escortați la inspectorat pentru documentare și stabilirea circunstanțelor.

În cadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că la data de 28 martie aflându-se pe strada Mircești din sectorul Râșcani, au pătruns în două automobile ambele de model ,,Dacia,,  ce erau parcate în curtea blocului. Ei au pătruns în unitățile de transport prin forțarea lacătului, de unde au sustras o cameră de bord, mijloace financiare și un set de chei. Astfel prin acțiunile lor au cauzat proprietarilor automobilelor un prejudiciu în sumă de 5550 lei.

Actualmente tinerii sunt cercetați penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani


Poliţia Capitalei solicită ajutorul cetăţenilor!

Săptămâna prevenirii criminalității


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""