Infractiuni descoperite

28
mar
eye

Cercetaţi penal pentru furturi în proporţii considerabile


La începutul lunii curente, o femeie în vârstă de 44 ani, s-a adresat după ajutorul poliţiştilor sectorului Râşcani, din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, comunicând că i-au fost furate din locuinţă mai multe lucruri în valoare de aproximativ 50 000 lei. În cadrul cercetărilor la faţa locului ofiţerii de investigaţii au stabilit că, pătrunderea în locuinţă a avut loc prin forţarea geamului din termopan, în perioada de timp când proprietara era plecată de la domiciliu. Potrivit ei, din locuinţă au fost furate seturi de veselă, îmbrăcăminte şi încălţăminte, unelte electrice, ceasuri de mână, tehnică de uz casnic, telefoane mobile, o bicicletă un televizor şi alte bunuri de preţ.

În acest context au fost iniţiate investigaţii pentru a constata circumstanţele în care a avut loc furtul, în special identificarea şi reţinerea  persoanele implicate. Astfel, potrivit unor informaţii acumulate, la acest furt ar fi participat doi indivizi cu vârstele de 17 ani şi respectiv 21 ani. originari din raionul Hânceşti, care locuiau temporar la Criuleni. Fiind autorizate percheziţii la domiciliile lor, poliţiştii au depistat bunuri materiale a căror provenienţă n-au putut-o demonstra. Aceştia au fost escortaţi a Inspectorat pentru audieri, unde şi-au recunoscut vinovăţia.

Până în prezent poliţiştii au acumulat probe suficiente, privind complicitatea lor în cel puţin două  furturi din locuinţe din sectorul Rîşcani al Capitalei. Ei sunt cercetaţi penal pentru furturi în proporţii considerabile şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

 

 


Droguri, bani marcaţi şi muniţii ridicate de Poliţia Capitalei în urma unor descinderi

Atacau doar femei şi le deposedau de genţi

FILTRU


textuldespre

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""