Infractiuni descoperite

07
feb
eye

Cercetați penal pentru furturi


Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, au identificat şi reţinut doi indivizi, bănuiți de comiterea a cel puțin doua furturi  pe parcursul lunii ianuarie 2019.  Aceștia s-au dovedit a fi doi frați originari din capitală, cu vârstele  de 16 și 24 de  ani.

Conform informaţiilor acumulate de polițiști în cadrul investigaţiilor, primul caz a fost înregistrat pe 22 ianuarie când suspecții au pătruns într-o casă din sectorul Botanica, prin deteriorarea lacătului, de unde au sustras un calculator, un sistem de supraveghere, un ferestrău „Metabo” ,  un burghiu electric „Makita”, o șurubelniță electrică și un aparat de sudat, astfel cauzându-i victimei un prejudiciu material considerabil in sumă de 33 250 lei.

Ulterior,cei doi au  pătruns la parterul unui  bloc locativ de unde au sustras căruciorul pentru copii, ulterior deplasându-se într-o direcție necunoscută, astfel cauzând un prejudiciu  în sumă de 1 000 lei.

Bunurile sustrase au fost depistate de către polițiști , acestea au fost ridicate și urmează a fi restituite proprietarilor.

În cadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vinovăția. Bănuiții sunt cercetat în stare de libertate pentru furt, infracțiune care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 000 lei la 67 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

 


Rutele de maxi-taxi verificate de Poliția Capitalei și ANTA

Au jefuit un bărbat de 54 de ani, lasându-l fără acte și bani.


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""