Infractiuni descoperite

14
iun
eye

Cercetaţi penal pentru jaf


Ofițerii de investigații a Inspectoratului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un bărbat în vârstă de 34 ani și concubina acestuia de 19 ani, anterior judecați,  fiind suspectați de comiterea unui jaf. Incidentul a avut loc în noaptea de șase mai curent, când un bărbat de 49 de ani a alertat Poliția Capitalei, comunicând că a fost jefuit de o persoană necunoscută, în timp ce se afla pe strada I. Pelivan din sectorul Buiucani. Potrivit lui, atacatorul l-ar fi agresat fizic şi deposedat de telefon mobil şi bani în sumă de 7000 lei, prejudiciul material constituind suma totală de 10 000 lei.

Astfel, poliţiştii sectorului Buiucani, au iniţiat o cauză penală pentru săvârşirea infracţiunii de jaf, în cadrul căreia au fost demarate activităţi de investigație și urmărire penală pentru stabilirea circumstanţelor.

Conform informaţiilor acumulate de polițiști, bănuitul împreună cu concubina sa ar fi planificat din timp scenariul jafului. Aceştia aflându-se într-un local de agrement, au decis ca tânăra să facă cunoştinţă cu potenţiala victimă, iar când se vor deplasa spre domiciliu să fie atacat şi deposedat de bunuri. Respectiv după ce au chefuit în local,  victima s-a deplasat împreună cu bănuita pe strada I. Pelivan,  unde agresorul s-a apropiat de el, lovindu-l violent în regiunea capului l-a deposedat de bunuri, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

Actualmente, bănuitul este plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, concubina lui este cercetată în stare de libertate, conform legislației în vigoare persoanele riscă de la 5 până la 7 ani


Extras din sinteza operativă a Direcției de Poliție a mun. Chişinău  14.06.2018

Operațiunea “Mac-2018”


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""