Infractiuni descoperite

20
mar
eye

Cercetați penal pentru jaf


Un bărbat și o femeie cu vârstele de 22 ani și respectiv 24 ani, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru că ar fi atacat un bărbat și în mod deschis l-au deposedat de bunurile materiale.
Inspectoratul de Poliție Botanica, a fost alertat în seara de 06 ianuarie, de către un bărbat comunicând că a fost agresat și jefuit. La fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentru documentarea cazului și stabilirea circumstanțelor. Victima în vârstă de 53 ani locuitor a com. Sângera, a comunicat forțelor de ordine că aflîndu-se la stația terminus a troleibusului de el s-au apropiat doi necunoscuți și aplicând violența i-au sustras geanta în care se afla în care se aflau mijloace bănești în sumă de 4571 lei, două telefoane mobile de model Nokia, un abonament pentru troleibus în valoare de 70 lei, actele de identitate, astfel cauzând victimei un prejudiciu în sumă de 6141 lei.
În urma acțiunilor speciale întreprinse de ofițerii de investigații și urmărire penală, indivizii au fost identificați și reținuți. În cadrul acțiunilor procesual penale, suspecții și-au recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că au recurs la așa gest din lipsa mijloacelor financiare. Este de menționat că tânăra de 24 ani, anterior a mai fost judecată pentru infracțiuni similare.
Bănuiții au fost reţinut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind cercetați pentru infracțiunea de jaf, care prevede pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.


Cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor

Dacă recunoști bărbatul, anunță poliția !


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""