Infractiuni descoperite

26
mar
eye

Cercetați penal pentru jaf de către polițiștii sectorului  Buiucani


În noaptea de 12 martie, un bărbat de 33 ani, a fost atacat de 2 indivizi, care aplicând  forța fizică l-au deposedat de telefonul mobil de model „Redmi ” și portmoneul cu acte personale și mijloace bănești, suma totală a prejudiciului fiind de 10 000 lei.

Incidentul a avut loc la intersecția str. Onisifor Ghibu cu Alba-Iulia. La fața locului imediat a intervenit un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă al DP a mun. Chișinău și grupa operativă a IP Buiucani, după ce au fost alertați de către victimă. Totodată la locul faptei bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație demarate de către ofițerii de investigație a sect. Buiucani, au fost identificați suspecții în acest caz. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri cu vârstele de 23 și 26 ani, originari din capitală. Indivizii au fost escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția.

Totodată forțele de ordine au stabilit că indivizii nu sunt la prima abatere, anterior fiind judecați, iar tânărul de 23 ani, se afla în căutare și avea sentință de condamnare de 4 ani de închisoare, pentru huliganism, care imediat a fost pusă în aplicare.

Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru jaf care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 5 la  7 ani.


Un bărbat din capitală riscă până la 7 ani de închisoare pentru huliganism

Cercetat penal pentru furt comis în sectorul Ciocana


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""