Infractiuni descoperite

14
mar
eye

Cercetaţi penal pentru pentru furt din locuinţă în proporţii deosebit de mari


Poliţia capitalei a identificat şi reţinut  doi bărbaţi  cu vârstele de 40 şi respectiv 56  ani, domiciliaţi în Chişinău, fiind bănuiţi de furt din locuinţă în proporţii deosebit de mari. Incidentul a avut loc pe parcursul zilei, când proprietarii nu erau acasă. Ei au fost reţinuţi pe urme fierbinţi de către angajaţii IP Ciocana a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău.

Potrivit informaţiilor constatate, indivizii ar fi pătruns într-un apartament situat în or. Vadul lui Vodă,  prin forţarea lacătului uşii, de unde au sustras, mijloace financiare şi alte bunuri în sumă totală de 157 000 lei. Poliţiştii au efectuat percheziţii autorizate la domiciliul suspecţilor unde au reuşit să ridice o parte din  bunurile furate  şi bani. Aceştia şi-au recunoscut vinovăţia, fiind pornită o cauză penală pentru furt în proporţii deosebit de mari, faptă pentru care legislaţia penală în vigoare  prevede pedeapsa cu închisoare pe un termen de la 5  până la 10 ani.

Este de menţionat că, ambii au mai fost judecaţi anterior pentru furt.

Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău reaminteşte oamenilor, să asigure locuinţele cu măsuri de securitate antifurt sau sisteme de alarmă.


Dacă îi recunoşti apelează la numerele de telefon indicate

Poliţia Capitalei solicită ajutorul cetăţenilor !


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""