Infractiuni descoperite

07
feb
eye

Cercetaţi penal pentru un şir de furturi


Doi tineri cu vârstele de 22 şi 25 de ani, originari din raionul Orhei au fost reţinuţi de către angajaţii Inspectoratului de Poliţie ai sectorului Râşcani de comun acord cu poliţiştii sectorului Centru.

Potrivit datelor constatate şi acumulate de către poliţişti, aceştia ar fi săvârşit cel puţin 3 furturi în cîteva sectoare ale capitalei. Aceştia au fost surprinşi de camerele de supraveghere instalate într-un  magazin  când sustrag o maşină de înşurubat în valoare de circa 2 500 lei. Din alt magazin amplasat pe str. M.Varlaam din capitală aceştia ar fi sustras un telefon mobil de model ,, Xiaomi’’ care aparţinea unei angajate a magazinului, cauzând victimei un prejudiciu de 4 900 lei. Un alt caz ar fi avut loc în incinta unui magazin de pe şos.Hânceşti , unde profitând de neatenţia victimei , i-ar fi sustras telefonul mobil de model ,,Galaxy J5’’ în valoare de 5 000 de lei.

Bunurile sustrase urmează să fie ridicate şi returnate victimelor.

Conform legislaţiei în vigoare bănuiţii sunt  cercetaţi penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu închisoare de pînă la 4 ani.  Aceştia au fost anterior judecaţi pentru consumul substanţelor narcotice.


Dacă îl recunoşti anunţă Poliţia!

Surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce sustrage o tabletă


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""