Infractiuni descoperite

09
ian
eye

Condiţii antisanitare şi nereguli depistate în activitatea unei întreprinderi


În cadrul activităților de prevenire şi contracarare menite să protejeze drepturile consumatorilor, ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai IP Centru a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, în comun cu specialiștii din cadrul DMSA,  au  documentat secția comercială și de producere, amplasată pe teritoriul sectorului centru din capitală. Genul de activitate al întreprinderii constituie prelucrarea peștelui și comercializarea produselor din pește.

Respectiv în urma verificărilor efectuate la fața locului în secția de producere, au fost depistate 200 kg de pește viu care era păstrat în condiții antisanitare, prezența obiectelor străine, fileu de pește neetichetat. Totodată, la solicitarea polițiștilor administratorul nu a putut  prezenta toate actele privind originea și proveniența peştelui şi produselor din peşte.

Deocamdată, polițiștii au întocmit  procese verbale cu privire la contravenții, iar directorul întreprinderii riscă amendă în mărime de până la 15 000 lei.

Poliţia Capitalei continuă activităţile speciale la compartimentul asigurarea şi respectarea drepturilor consumatorilor.


Daruri de Crăciun oferite de Prim-Ministru copiilor din nordul ţării, înmânate de Poliţia Capitalei.

Traficant de droguri reţinut de către poliţiştii sectorului Buiucani


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""