Infractiuni descoperite

12
ian
eye

Consumator de droguri reţinut de poliţişti


Un echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, aflându-se la patrularea sectorului Buiucani, în jurul orei 05.00, a observat un individ cu un comportament suspect. Acesta a fost stopat şi somat să prezinte actele de identitate. Ulterior poliţiştii au depistat asupra barbatului  un pacheţel din folie de aluminiu în care se afla o substanţă sub formă de praf de culoare alba, de origine necunoscută. El a fost escortat la inspectorat pentru audieri şi riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilicită a drogurilor şi etnobotanicelor, care s-a dovedit a fi în vârstă de 33 ani locuitor a capitalei.

Pacheţelul a fost ridicat şi sigilat în cadrul procesului de documentare conform legii, fiind expediat la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

În depedenţă de rezultatele expertizei persoana riscă să fie cercetată penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor şi sancţionată cu amendă în mărime de la 4 000 lei la 8 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 100 de ore.


Dacă o recunoşti anunţă Poliţia!

Poliţia continuă activităţile de asigurare a securităţii copiilor


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""