Infractiuni descoperite

15
mai
eye

Consumator de droguri reţinut de un echipaj 902


 

În cadrul patrulărilor demarate în parcuri, pe străzi şi ogrăzile blocurilor de locuit din Capitală,  un echipaj mobil al Batalionului de patrulare și reacţionare operativă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, în parcul ,,La Izvor,, strada Calea Ieșilor, au observat un  individ care avea un comportament suspect.

La solicitarea poliţiştilor de a prezenta actele de identitate, acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 26 de ani, locuitor al capitalei. Asupra sa poliţiştii au depistat un pachet cu o masă vegetală uscată şi fărămiţată şi un aparat confecţionat artizanal, destinat consumului de droguri. Acesta a fost escortat la sectorul de poliţie pentru audieri  iar pachetul  depistat a fost sigilat conform procedurii şi expediat la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. În dependenţă de rezultatele expertizei va fi luată o decizie în acest sens conform legislaţiei în vigoare.

Poliţia Capitalei a intensificat patrulările parcurilor, străzilor şi ogrăzilor blocurilor de locuit, iar cetăţenii sunt îndemnaţi să informeze imediat serviciul unic 112 în caz de urgenţă.


Activitatea Bunicilor Grijulii în plină desfășurare în municipiul Chișinău!!!

Un bunic pentru fiecare, o doză de siguranță în plus!


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""