Infractiuni descoperite

04
oct
eye

Consumatori de droguri reţinuţi de echipajele mobile 902


În cadrul patrulărilor demarate de un echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, în raza sectorului Botanica, poliţiştii au observat doi indivizi suspecţi pe strada Valea Podului, care ar fi încercat că fugă într-o direcţie necunoscută. Bănuiţii au fost ajunşi din urmă şi stopaţi, aceştia s-au dovedit a fi cu vârstele de 17 ani şi respectiv 19 ani. Asupra lor poliţiştii au depistat un pachet cu o masă vegetală uscată şi fărămiţată, asemănătoare cânepei. La faţa locului a fost solicitată grupa operativă pentru documentarea lor şi sigilarea pachetului depistat, pentru ulterioara expertizare de către angajaţii Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Alţi doi indivizi au fost localizaţi şi reţinuţi de un echipaj 902, pe strada Calea Ieşilor din sectorul Buiucani al capitalei, cu vîrstele de 21 şi 22 de ani, fiind suspectaţi de păstrare şi consum de droguri.

Conform legii suspecţii riscă să fie sancţionaţi cu amendă în mărime de la 11 000lei la 13 000  lei sau închisoare de pînă la 2 ani.

Poliţia Capitalei a intensificat patrulările străzilor şi ogrăzilor blocurilor de locuit, iar cetăţenii sunt îndemnaţi să informeze imediat serviciul 902 în caz de urgenţă


Riscă până la 4 ani de închisoare pentru furt din locuinţă

Surprinşi de camerele de supraveghere cum fură un telefon mobil


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""