Infractiuni descoperite

02
apr
eye

Consumatori de substanţe narcotice reţinuţi de poliţişti


Un echipaj mobil al Batalionului de patrulare și reacţionare operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, aflându-se la patrularea străzilor din sectorul Râşcani al capitalei, au reţinut doi indivizi suspecţi în comportament, fiind escortaţi la inspectorat pentru audieri și stabilirea circumstanțelor.

Aceştia s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei, cu vârstele cuprinse între 20 ani şi 24 ani. În cadrul procesului de documentare, poliţiştii au depistat asupra lor pacheţele în care se afla masă vegetală fărâmițată

Fiind audiaţi ulterior, aceştia au recunoscut că sunt consumatori de substanţe narcotice, iar pacheţelele urmau să le folosească pentru consum. În acet context pachețelele au fost ridicate sigilate şi expediate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliţiei, pentru efectuarea expertizelor. În dependenţă de rezultatele acestora, indivizii riscă să fie cercetaţi conform legislației în vigoare. Poliția Cpitalei a sporit activităţile de patrulare a străzilor şi în special locurile unde pot fi săvârşite infracţiuni sau contravenţii.

 


Suspectul în cazul alertei cu bombă la Judecătoria Chişinău,sediul Centru a fost identificat

În căutare pentru furt


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""