Infractiuni descoperite

12
iun
eye

Consumatorii de droguri “ţintele” echipajelor mobile 902


Pe lângă intervenţiile operative la solicitările cetăţenilor, echipajele mobile ale Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au rolul de a patrula străzile şi ogrăzile blocurilor de locuit slab iluminate, în vederea combaterii infracţiunilor de jafuri stradale, furturi din automobile, actelor de huliganism, consumul ilegal de substanţe narcotice şi altele.

Astfel, în cadrul patrulărilor un echipaj mobil 902 a observat un individ dubios, aşezat pe o buturugă lângă gardul unui parc public din sectorul Buiucani. Poliţiştii au depistat asupra lui un pacheţel cu o substanţă asemănătoare etnobotanicelor, iar el se comporta suspect după ce ar fi consumat droguri. El s-a dovedit a fi în vârstă de 34 ani, locuitor al unei suburbii a Capitalei, fiind escortat la Inspectorat pentru documentare.

Este de menţionat că, pe parcursul zilelor echipajele mobile au surprins îm flagrant 5 consumatori de droguri, 3 persoane reţinute, anunţate anterior în orientare pentru diverse infracţiuni, au încătuşat autorul unui jaf stradal şi 4 indivizi implicaţi în acte de huliganism, 32 de persoane documentate pentru diverse contravenţii, precum şi trei minori reţinuţi pe urme fierbinţi, după ce au sustras bunuri materiale dintr-o gheretă de colectare a hainelor pentru copii.

Pe parcursul a 72 de ore echipele mobile 902 au reacţionat şi au intervenit la 544 solicitări a cetăţenilor.


Ordinea publică şi securitatea cetăţenilor în vizorul Poliţiei Capitalei

A fost destructurată gruparea criminală, specializată în spargeri de bancomate. Momentul spargerii surprins de camerele video de la Stăuceni


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""