Social utile

13
aug
eye

Cum au început ziua, copiii grădiniței nr.133 din capitală


La 10.08.2018, echipa Serviciului Prevenire, împreună cu colegii de la Batalionul de patrulare și reacționare operativă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru ca ziua  să fie una memorabilă pentru copilașii ce frecventează Creșa–grădiniță nr.133 din capitală, de dimineață, polițiștii au desfășurat o activitate interactivă și de informare a micuților, tematica fiind prevenirea cazurilor de accidente în timpul deplasării pe trotuare și a traversării străzilor.

Astfel, copiii au fost inițiați cu regulile elementare de circulație rutieră, precum și semnele de circulație cele mai des întîlnite și care le pot fi prieteni buni, atunci cînd trec strada.Micuții au răspuns la ghicitori legate de circulația rutieră, dînd dovadă de cunoștințe ale regulilor elementare, atunci cînd traversează strada.La fel, copilașii s-au arătat foarte etuziasmați de automobilele de serviciu, cît și de mijloacele speciale din dotarea Poliției, pe care au avut posibilitatea să le încerce fiecare.

Spre final, copiii au mers împreună cu angajații Poliției capitalei, la intersecția str. A. Mateevici cu str. M. Eminescu, unde cu suportul colegilor de la Inspectoratul Național de Patrulare, au imprimat mesaje de atenționare la trecerea de pietoni, scopul cărora este de a preîntîmpina participanții la trafic, anume pietonii, să fie atenți în timpul traversării străzilor.La finele activităților, copiii au rămas nespus de bucuroși de vizita angajaților de poliție și de faptul că au contribuit la sporirea securității rutiere.


Traficanţi de droguri reţinuţi în flagrant delict de Poliţia Capitalei

Dacă îl recunoşti anunţă Poliţia !


ARTICOLE SIMILARE

NOI LUCRĂM PENTRU TINE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""