26
sep
eye

Dacă îi cunoaşteţi, informaţi imediat Poliţia !


Trei indivizi necunoscuţi sunt căutaţi de către ofiţerii de investigaţii ai Inspectoratului de Poliţie a sectorului Râşcani, fiind suspectaţi de furt. Poliţiştii acumulează toate informaţiilor necesare în vederea identificării şi localizării lor, iar persoanele care i-au recunoscut, sunt rugate să informeze dispeceratul IP Râşcani la numărul de telefon: 0 22 44-61-00 sau 902.

Cazul a avut loc la o staţie de alimentare cu petrol din sectorul Râşcani al Capitalei, când trei necunoscuţi intră pentru a face cumpărături. La un moment dat, unul dintre clienţi comunică operatorului că pe tejghea a fost lăsat fără supraveghere un portmoneu. Respectiv unul din cei trei indivizi se apropie şi susţine că îi aparţine, după care iese grăbit din local. Ulterior s-a constatat că portmoneul nu-i aparţine, după ce proprietarul s-a adresat la Poliţie. Potrivit lui, în portmoneu se afla bani în sumă de 1 500 lei şi un telefon mobil de model “Samsung S 7”.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, iar făptaşul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

 


Şeful Poliţiei Capitalei a mulţumit şi premiat veteranii MAI, pentru patriotism, dedicaţie şi profesionalism

Conducerea Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău a participat la cea dea 38-a Conferință a șefilor Polițiilor Capitalelor Europene


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""