Infractiuni descoperite

20
sep
eye

Dacă îi recunoști anunță Poliția !


Bărbații care apar în imagi sunt căutați de polițiștii sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, fiind suspectați de furt.

În primul caz polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 6 aprilie, de către un bărbat comunicând că i-a fost sustras portmoneul în timp ce se afla într-un local amplasat pe bd. Ștefan cel Mare. La fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La fața locului victima, bărbat în vârstă de 30 de ani, a comunicat că a lăsat scurta pe scaun și a ieșit până afară iar când s-a întors a depistat lipsa portmoneului în care avea mijloace bănești în sumă de 4 500 lei. Polițiștii au ridicat imaginile video de pe camerele de supraveghere  instalate în incinta localului care au surprins momentul sustragerii portmoneului. După ce a sustras portmoneul bărbatul în grabă a părăsit locul faptei.

Al doilea caz a avut loc în noaptea de 31 mai.  Doi indivizi au intrat în scara unui bloc de locuit amplasat pe str. Melestiu, de unde au sustras două biciclete. Bicicletele fiind lăsate fără supraveghere de către proprietar pe holul  blocului. Prejudiciul cauzat fiind estimat de partea vătămată la  6 000 lei.

În ambele cazuri au fost initiate cauze penale pentru furt  în cadrul căreia sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală. Dacă  vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

Persoanele care i-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestora, sunt rugate să informeze Poliţia la numărul de telefon: 069 306 175 .

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.


Un tânăr din raionul Drochia riscă până la 4 ani de închisoare pentru furt

Verificări și activități de privenire și combatere a traficului ilicit de mărfuri și contrafacere a băuturilor alcoolice, desfășurate de polițiștii sectorului Ciocana


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""