16
sep
eye

Dacă l-aţi recunoscut, informaţi imediat Poliţia


În contextul acţiunilor de urmărire penală, Inspectoratul de Poliţie a sectorului Ciocana solicită ajutorul persoanelor care deţin informaţii despre identitatea individului ce apare în imagini. Acesta este căutat pentru că ar fi comis un furt de portmoneu din geanta unei doamne, în timp ce se deplasa cu troleibuzul de pe ruta 24. Potrivit victimei, bărbatul i-ar fi furat bani în sumă de aproximativ 700 lei şi un card bancar. Semnalmentele caracteristice a persoanei sunt următoarele: înălţimea 170 – 175 cm, vârsta aproximativ 40 – 45 ani, corpolenţă medie.

Persoanele care l-au recunoscut sunt rugate să prezinte informaţiile la numerele de telefon: 0 (22) 47-11-53 / 0(22)-47-33-59 / 068965888. Făptaşul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău recomandă următoarele:

  1. Cînd aşteptaţi mijlocul de transport public la staţie, acordaţi maximă atenţie persoanelor ce au un comportament suspect, lîngă DVS.
  2. Pregătiţi din timp banii pentru achitarea călătoriei , înainte de a urca în transport.
  3. Evitaţi să citiţi în timpul călătoriei sau să păstraţi banii în buzunarele din spate, deoarece puteţi deveni ţinta hoţului de buzunare.
  4. În cazul în care transportul public este aglomerat  şi sunteţi bruscat asiguraţi-vă buzunarele şi priviţi cu atenţie la călătorii din jur.
  5. Geanta atîrnată neglijent pe umăr este momentul potrivit al hoţului de buzunare.
  6. Ţineţi bagajul personal pe cît posibil în văzul ochilor.
  7. Nu uitaţi, majoritatea hoţilor de buzunare sunt permanent îmbrăcaţi elegant şi pot avea o vârstă diferită.

Dacă totuşi aţi devenit victima hoţului de buzunare alertaţi imediat Poliţia la 902.

 

 


Grave încălcări depistate de poliţie la o întreprindere privată de patiserie din capitală

Colecta metal în lipsa actelor obligatorii


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""