Social utile

05
iul
eye

Dacă o recunoști , anunță poliția !


Femeia care apare în imagini este căutată de polițiștii sect. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectată de comiterea unui furt din automobil de model Dacia Logan.

Cazul a avut loc la data de 15 iunie, polițiștii fiind alertați de către proprietarul automobilului, un bărbat în vârstă de 36 de ani, comunicând că i-a fost sustras portmoneul în care se aflau mijloace financiare și cardul bancar, fiindu-I cauzat un prejudiciu în sumă de 3 900 lei.

Ulterior polițiștii au stabilit că femeia cu cardul sustras a efectuat mai multe cumpărături din diferite magazine de pe teritoriul sect. Râșcani. Acțiunile ei au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în magazine.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, care conform legislației prevede o pedeasă cu amendă în marime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care au recunoscut-o sunt rugate să apeleze la numărul de telefon:  076 747 311

Confedianțelitatea surselor este garantată.


Reținut pentru jafuri stradale, riscă până la 7 ani de închisoare

Poliția Capitalei continuă acțiunile de contracarare a traficului illicit de droguri,  în cadrul operațiunii ,,Mac -2019”


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""