Social utile

01
oct
eye

Dacă recunoști femeia din imagini sună la poliție!


Polițiștii sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sunt în căutarea femeii care apare în imaginile video, fiind suspectată de furt de la o locuitoare a capitalei. Victima în vârstă de 59 de ani a declarat polițiștilor că suspecta a venit la domiciliul acesteia și sub pretextul de ai transmite o sumă de bani a intrat în apartament. Văzându-se în locuință și profitînd de neatenția proprietarei, suspecta a sustras mijloace bănești și mai multe bunuri, după care a părăsit apartamentul plecând într-o direcție necunoscută. Astfel prin acțiunile sale cauzând victimei un prejudiciu în sumă de 3 350 lei.

În context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt. Făptașa riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până 67 500 lei, sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care au recunoscut femeia din imagini sunt rugate să informeze neîntîrziat poliţia la numerele de telefon: 068444456 sau 112.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Totodată, Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să fie mai vigilenți și să-şi asigure eficient bunurile personale în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor patrimoniale.


Cercetați penal pentru furt și jaf

Cercetat penal pentru furt din locuință


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""