Infractiuni descoperite

24
iun
eye

Dacă recunoști indivizii din imaginile video , anunță Poliția !


Update:

În urma măsurilor întreprinse de către Poliţie, cei doi suspecți au fost identificați. Aceștia s-au dovedit a fi ambii în vârstă de 36 de ani, originari din capitală.La moment forțele de ordine stabilesc toate circumstanțele.

 

Polițiștii Inspectoratului de Polițiștii Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sunt în căutarea a doi indivizi fiind suspectați de escrocherie.
Forțele de ordine au fost alertate de către o doamnă în vârstă de 33 ani, locuitoare a capitalei care a comunicat că a fost înșelată de suma de 10 000 lei. Cazul a avut loc da data de 21 mai, când indivizii s-au prezentat la ușa apartamentului de pe str. Calea Basarabiei și prezentându-se drept angajați ai primăriei, sub pretextul că proprietara apartamentului efectuează lucrări de reparație și construcție fără autorizația de rigoare și actele necesare, au însușit de la ea suma de 10 000 lei, drept achitarea amendei.
Indivizii au fost surprinși de camerele de supraveghere instalate în scara blocului.
În context, a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie, iar făptașii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 42 500 lei la 64 500 lei sau cu închisoare de la 2 la 6 ani,.
Astfel, persoanele care au recunoscut bărbații din imagini sunt rugate să informeze neântârziat poliţia la numărul de telefon: 069914270
Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.


Recidiviști reținuți de polițiști pentru pungășie

Droguri în valoare de 200 000 lei, ridicate de polițiștii sectorului Botanica


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""