Social utile

05
ian
eye

Daruri de Crăciun oferite copiilor de Poliția Capitalei


Astăzi, 5 ianuarie, Poliția Capitalei s-a alăturat campaniei naționale ,,Caravana de Crăciun,, inițiată de Inspectoratul General al Poliției, aducând atmosfera sărbătorilor de iarnă în mai multe familii defavorizate și copiilor unei şcoli-internat din capitală.

Astfel, polițiștii au împărțit pachetele cu daruri ( dulciuri, biscuiți, fructe, sucuri, produse alimentare, etc), părinților și copiilor din familiile social-vulnerabile. Acțiunea vine să aducă magia Crăciunului în casele și inimile oamenilor.

În cadrul vizitelor, poliţiştii au fost întâmpinaţi cu zâmbete, poezii şi cântece recitate de copii, dezvăluind totodată secretele şi dorinţele adresate lui Moş Crăciun.

Astfel, Poliţia Capitalei încearcă să readucă zâmbete şi căldură sufletească copiilor și părinților aflaţi în dificultate.

Totodată, poliția profită de prilej și informează populația și copiii, despre siguranța personală și siguranța rutieră, pe parcursul sărbătorilor de iarnă și în timpul vacanței.

În aceste zile mai mulți copii vor vizita gospodăriile cetățenilor cu felicitări și cete de colindători, fapt care va spori riscul de victimizare a lor și deposedare de daruri și mijloace bănești câștigate.

Poliția Capitalei  recomandă cetăţenilor să apeleze, în caz de urgenţă serviciul unic 112  şi să se adreseze cu încredere celei mai apropiate unităţi de Poliție, ori de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranţa publică.


Poliția Capitalei - la datorie de sărbători

Tânăr cercetat penal pentru furt


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""