Social utile

05
ian
eye

Daruri de Crăciun oferite de Prim-Ministru copiilor din nordul ţării, înmânate de Poliţia Capitalei.


Astăzi, 5 ianuarie, la inițiativa Prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip, continuă Caravana de Craciun a Poliției pe întreg teritoriu țării, aducînd atmosfera sărbătorilor de iarnă în mai multe familii defavorizate.

Astfel, Direcția de Poliție a mun.Chișinău, a împărțit pachetele cu daruri ( dulciuri, biscuiți, fructe, sucuri, etc), oferite de către Prim-Ministru Pavel Filip, copiilor din familiile social-vulnerabile, persoanelor în etate din r-ul Edineț. Acțiunea vine să aducă magia Crăciunului în casele oamenilor care se află în condiții dificile de trai.

Totodată, angajații Secției Securitate Publică a DP mun.Chișinău, profită de prilej și informează populația și copiii, despre siguranța personală și siguranța rutieră, pe parcursul sărbătorilor de iarnă și în timpul vacanței.

În aceste zile mai mulți copii vor vizita gospodăriile cetățenilor cu felicitări și cete de colindători, fapt care va spori riscul de victimizare a lor și deposedare de daruri și mijloace bănești câștigate.

Poliția Capitalei  recomandă cetăţenilor să apeleze, în caz de urgenţă serviciul sepecializat 902  şi să se adreseze cu încredere celei mai apropiate unităţi de Poliție, ori de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranţa publică.


Sărbători în siguranţă alături de Poliţia Capitalei

Condiţii antisanitare şi nereguli depistate în activitatea unei întreprinderi


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""