Social utile

07
mar
eye

De 8 martie, Poliția Capitalei vine cu mesaj de felicitare!


Şeful Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, Corneliu GROZA, în ajun de Ziua Internaţională a Femeii – 8 Martie a felicitat toate poliţistele în cadrul unei întrevederi organizate şi vine cu un mesaj de felicitare în adresa tuturor doamnelor şi domnişoarelor:
“Fie că este vorba de mămici, soții, iubite, prietene sau colege, cu toții transmitem în această zi un gând bun către persoanele dragi de sex feminin din viața noastră.
Cu prilejul acestei sărbători – Ziua Internațională a Femeii, bărbații Direcției de Poliție a mun. Chișinău vă oferă cele mai frumoase flori ale primăverii, dorindu-vă ani mulți de viață, sănătate și realizări frumoase în nobila activitate ce o desfășurați întru binele societății.
Acest început de Mărțișor este asemuit cu chipul luminous, plin de farmec și mister al Femeii, care întotdeauna a fost și rămâne a fi un Simbol al înțelepciunii și toleranței, al gingășiei și tandreței, ai vieții însăși pe Pământ.
Fiei ca cele mai sublime și nobile vise să-și găsească realizarea în activitatea zilnică, să fiți sprijinite și susținute de gingășia familiei, încrederea celor apropiați, suportul și sinceritatea colegilor de muncă.
Vă mulțumim că existați, că ne faceți viața mai frumoasă și că sunteți împreună cu noi la toate greutățile și bucuriile vieții pământești. ”


Sincere felicitări cu ocazia zilei de 8 Martie!

Recidivist cercetat penal pentru furturi din automobile


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""