Infractiuni descoperite

22
mai
eye

Doi bărbați riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf


Doi bărbați cu vârstele de 36 ani și respectiv 41 ani, originari din mun. Chișinău și r-nul. Sângerei, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal. Aceștia anterior s-au dovedit a fi judecați pentru infracțiuni similare.

Incidentul s-a întâmplat în comuna Stăuceni, în timp ce victima, un bărbat în vârstă de 33 ani, în timp ce aștepta microbuzul pentru a se deplasa în r-nul. Telenești, a fost jefuit.  Indivizii s-au apropiat de el și în mod deschis i-au sustras telefonul mobil de model ,,Samsung Galaxy J5” și bani în sumă de 3 000 lei. Ulterior cu bunurile sustrase au părăsit locul infracțiunii, cauzându-i bărbatului un prejudiciu în sumă de 6 300 lei.

În urma măsurilor speciale de investigații întreprinse de polițiști indivizii au fost localizați și reținuți, fiind escortați la Inspectoratul de Poliție pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale suspecții și-au recunoscut vinovăția.

Bărbații au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru jaf,  infracțiune  care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Reținut pentru furtul unei biciclete din scara unui bloc de locuit

Minor cercetat penal pentru jaf


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""