Infractiuni descoperite

10
sep
eye

Doi bărbați și o femeie riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf


Doi bărbați și o femeie cu vârstele cuprinse între 24 de ani și respective 31 de ani, originari din r. Ștefan-Vodă și Drochia, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf.

Aceștia în seara de 11 august, în timp ce se aflau în parcul din centrul capitalei au agresat și jefuit un bărbat în vârstă de 32 de ani, de telefonul mobil de model Samsung și mijloace bănești în sumă de  5000 lei, după care au fugit într-o direcție necunoscută. La fața locului victima a comunicat polițiștilor că în timp ce se deplasa cu transportul public a făcut cunoștință cu o doamnă după care a invitat-o la o plimbare în parc. În timp ce discutau de ei s-au apropiat complicii doamnei și aplicându-i o lovitură în regiunea capului l-au deposedat de bunurile materiale, fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 12 000 lei.

În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală indivizii  au fost identificați și reținuți, fiind escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția.

În acest context făptașii sunt cercetați penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Hoţ de biciclete reţinut în flagrant şi cercetat penal de polițiștii sec. Râșcani

Dacă ai recunoscut bărbații din imagini anunță Poliția!


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""