05
iun
eye

Doi tineri reţinuţi de poliţişti, pentru furt dintr-un magazin din satul Puhoi


Astăzi dimineaţă, în jurul orei 04.30, un echipaj mobil de patrulare al Poliţiei capitalei a depistat un automobil de model “Audi A 4”, staţionând la intersecţia străzilor Grenoble cu Nuferilor. Astfel, poliţiştii au observat în interiorul automobilului doi tineri, care aveau un comportament suspect. La solicitarea forţelor de ordine de a prezenta actele de identitate, aceştia se încurcau în declaraţii. Ulterior, în portbagajul automobilului au fost descoperite mai multe pungi în care se aflau bunuri materiale furate de la un magazin alimentar din satul Puhoi raionul Ialoveni.

Tinerii s-au dovedit cu vârstele de  23 şi respectiv 21 ani, originari din raionul Leova, fiind reţinuţi şi escortaţi la IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău pentru documentare. Conform competenţelor teritoriale, indivizii vor fi predaţi angajaţilor Inspectoratului de Poliţie Ialoveni, care riscă să fie cercetaţi penal penal pentru furt.

Este de menţionat că, activităţile de patrulare a sectoarelor din capitală au fost intensificate în vederea prevenirii şi combaterii criminalităţii stradale.

 


ATENŢIE ! Informaţi Poliţia dacă îl cunoaşte-ţi

Reţinut cu băuturi alcoolice contrafăcute în preajma Gării Auto Nord


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""