Infractiuni descoperite

20
mar
eye

Doi tineri riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf


Doi tineri cu vârstele de 22 și 23 de ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf.

Aceștia în seara de 13 martie, în timp ce se aflau pe str. N. Grădescu, au agresat și jefuit un tânăr în vârstă de 19 de ani, de telefonul mobil de model ”CUBAT”, în sumă de 2 900 lei. La fața locului victima a comunicat polițiștilor că în timp ce se afla în curtea blocului de locuit, de el s-a apropiat doi indivizi și aplicându-i câteva lovituri și în mod deschis i-au sustras telefonul, după care au fugit într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală indivizii  au fost identificați și reținuți, fiind escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția. Este de menționat că tinerii nu sunt la prima abatere anterior fiind judecați pentru huliganism, furturi și infracțiuni similare.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și cercetați penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Activități desfășurate de Poliția Capitalei la stațiile terminus a transportului public

O femeie riscă până la 3 ani de închisoare pentru escrocherie


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""