Infractiuni descoperite

04
apr
eye

Doua tone de fruncte ridicate de poliţişti din Piaţa Centrală


Ieri, 3 aprilie ofițerii de investigare a fraudelor economice a Inspectoratului sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău de comun cu reprezentanții DMSA, au efectuat verificări la ÎM ,,Piața Centrală,,. Verificările au avut loc în baza plângerilor parvenite din partea cetățenilor, cu privire la comercializarea fructelor în condiții insalubre.

În urma controlului de către forțele de ordine au fost depistate mai multe încălcări în segmentul comercializării produselor de origine vegetală și anume citrice în asortiment. Astfel la 8 tarabe au fost depistate fructe ce  erau comercializate illegal în lipsa actelor de proveniență și în condiții insalubre. De către forțele de ordine au fost ridicate citrice în asortiment în cantitate de 1980 kg, fructe uscate 30 kg, în sumă totală de 110 mii lei. În privința persoanelor au fost întocmite procese contravenționale pentru ,,Achiziţionarea, păstrarea, transportul  şi comercializarea ilegală a valorilor materiale ,, cu aplicarea amenzilor în mărime de 4500 lei.

Poliția Capitalei solicită și recomandă cetățenilor să procure produse doar din magazinele autorizate, iar astfel de cazuri sesizate să le declare imediat la serviciul 902/ 112.


Săptămâna prevenirii criminalității

Trei tineri aflaţi în căutare,reţinuţi de către poliţişti


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""