Infractiuni descoperite

14
feb
eye

Droguri în valoare de 10 000 lei ridicate de Poliția Capitalei


Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sect. Râșcani de comun cu polițiștii Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor de investigație desfășurate pe sectorul deservit, au observat un tânăr care dădea dovadă de un comportament suspect.

Tânărul s-a dovedit a fi în vârstă de 23 de ani, locuitor a capitalei. În cadrul procesului de documentare polițiștii au depistat asupra lui 17 pachețele cu masă vegetală uscată cu miros specific asemănătoare cu ,,Marijuana hidroponica”. La fața locului a fost solicitată grupa operativă a inspectoratului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Tânărul a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta a comunicat că urma să plaseze drogurile în locurile stabilite, pentru potențialii cumpărători, pe care aceștia le procurau prin intermediul aplicației ,,Telegram’’.

În cazul în care îi reușea comercializarea pachețelelor cu masa vegetală, ar fi obținut un profit de 10 000 lei. Pachețelele au fost ridicate, sigilate și expediate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliției, pentru efectuarea expertizelor. În dependență de rezultatele expertizei, tânărul riscă să fie cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor.

Totodată ofițerii de investigație întreprind acțiuni suplimentare pentru stabilirea circumstanțelor cât și pentru stabilirea implicării altor persoane în schema de comercializare a drogurilor.


Dacă îi recunoști anunță Poliția !

Cercetat penal pentru răpirea unui automobil


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""