Infractiuni descoperite

23
aug
eye

Escroci reţinuţi în flagrant delict în sectorul Ciocana


Administratorul unei firme de comercializare a produselor alimentare s-a adresat după ajutorul ofiţerilor de investigarea fraudelor economice ai  sectorului Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, care a declarat că, doi bărbaţi ar fi venit la întreprindere şi s-ar fi prezentat în calitate de angajaţi ai Inspectoratului Fiscal de Stat, pentru o eventuală verificare a activităţii desfăşurate. Aceştia ar fi pretins să le ofere o cantitate de carne de porc şi de găină în sumă de aproximativ 2000 lei, pentru a nu iniţia verificări.

În urma acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală poliţiştii i-au reţinut pe cei doi în flagrant delict, după ce au ieşit din magazin cu două sacoşe cu carne. Ei s-au dovedit a fi locuitori ai Capitalei, cu vârstele de 30 ani şi respectiv 50 ani, neangajaţi în câmpul muncii, fiind escortaţi la Inspectorat pentru audieri şi stabilirea tuturor circumstanţelor.

Actualmente bărbaţii sunt cercetaţi penal pentru escrocherie în stare de libertate şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de 10 000 lei până la 20 000 lei sau închisoare pe un termen de la 2 ani până la 6 ani.

 


Descinderi organizate în mai multe instituţii de agrement din sectorul Ciocana

Patru indivizi specializaţi în păstrare de droguri, reţinuţi de poliţişti şi procurori


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""