Infractiuni descoperite

20
mai
eye

Grupare criminală specializată în furturi din automobile destructurată de polițiști. Liderul grupării a fost reținut


 

Liderul unei grupări criminale specializată în furturi din automobile a fost reținut în flagrant delict, în urma măsurilor speciale de investigație și a acțiunilor de urmărire penală efectuate de către angajații Direcției de Poliție a mun. Chișinău a IGP, în comun cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Principal. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, originar din mun. Chișinău, anterior judecat pentru cazuri analogice.

Activitatea camuflată şi bine organizată a fost monitorizată de forțele de ordine timp de 3 luni, perioadă în care s-au acumulat probe concludente ce ar demonstra complicitatea figuranților în comiterea furturilor de accesorii și piese de la unitățile de transport de tip hibrid.

Oamenii legii au stabilit că activitatea acestora era bine determinată, fiecare membru al grupării criminale având rolul său în comiterea infracțiunii.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile figuranților au fost depistate și ridicate mai multe bunuri sustrase de la unitățile de transport, care urmau a fi comercializate.

Bărbatului i-a fost aplicată măsura preventivă arest pe un termen de 30 zile, iar conform legislației în vigoare acesta riscă de la 7 la 12 ani de închisoare.

În prezent, sunt efectuate acțiuni speciale de investigație și urmărire penală, pentru documentarea figuranților și stabilirea altor persoane implicate în activitatea criminală.

 


Cauză penală , inițiată pe numele a doi tineri din capitală, pentru Circulația ilegală a drogurilor

Riscă până la 10 ani de închisoare pentru vătămarea intenţionată gravă


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""