Infractiuni descoperite

23
aug
eye

Patru indivizi specializaţi în păstrare de droguri, reţinuţi de poliţişti şi procurori


Patru indivizi specializaţi în păstrarea drogurilor în proporţii deosebit de mari de tip extasy, marihuana, hidropon şi amfetamină, au fost reţinuţi de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu procurorii sectorului Botanica. Documentarea activităţii criminale şi acumularea probelor concludente a durat aproximativ două săptămâni, fiind reţinuţi în flagrant delict, şi ridicate cantităţi impunătoare de stupefiante. Ei s-au dovedit a fi locuitori ai Capitalei, cu vârstele cuprinse între 25 ani şi 33 ani.

În urma acţiunilor întreprinse la faţa locului şi percheziţiilor descinse la domiciliile lor au fost depistate şi ridicate pastile extasy, pacheţele cu o substanţă asemănătoare amfetaminei şi marihuană. De asemenea au fost ridicate mijloace financiare, care ar fi fost obţinute în urma traficului de droguri. În acest sens, toate probele delicte au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-ciminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 1 an până la 6 ani.

Investigaţiile continuă în scopul stabilirii provenienţei drogurilor ridicate, precum şi alte persoane implicate în acest caz.

 

 

 


Escroci reţinuţi în flagrant delict în sectorul Ciocana

Poliţia Capitalei continuă activităţile proactive în stradă


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""